Omgang en gezag

Omgang en Gezag: Ben je uit elkaar, dan is het belangrijk goede afspraken te maken over de kinderen. Waar gaan de kinderen wonen? Hoe gaat het contact met de andere ouder? Hoe ga je samen beslissingen nemen over de kinderen? Vragen waarop een antwoord moet komen.

 

Misschien heb je kinderen waar geen contact mee is. Misschien zijn er afspraken gemaakt over de kinderen, maar werken deze in de praktijk niet. Kinderen zijn gebaat bij goede afspraken. Wij onderzoeken graag de mogelijkheden om voor een betere toekomst voor de kinderen te zorgen.

 

Procederen is ons vakgebied, maar wij weten als geen ander hoeveel tijd, negatieve energie en vooral kosten, dit met zich meebrengt. Goede oplossingen vinden, vinden wij belangrijker, dan tot het uiterste procederen. Zeker, als het om de kinderen gaat.

 

Beers Advocatenkantoor draagt daarom ook de Stichting Villa Pinedo, een stichting die een platform biedt voor kinderen van gescheiden ouders, een warm hart toe.

 

Wil je meer informatie over omgang of gezag of een kosteloos en vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek maken, en de mogelijkheden bespreken, neem dan contact op!

 

 

 

Omgang-en-Gezag