‘Dag van de Scheiding 2015’

Posted by | · · · · · | Blog | Reacties uitgeschakeld voor ‘Dag van de Scheiding 2015’

Gratis Scheidingscheck bij Beers Advocatenkantoor in Hendrik Ido Ambacht!

 

Op vrijdag 11 september 2015 organiseert mijn vakvereniging, de vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS), de Dag van de Scheiding 2015.

 

Een op de drie huwelijken eindigt in scheiding. Een enorm aantal. Na een vakantie stijgt het aantal aanvragen zelfs met 20 tot 30%. Dit is ook de reden dat de Dag van de Scheiding georganiseerd wordt in september.

 

Vol overtuiging doe ik aan deze dag mee, omdat ik achter het doel van deze dag sta. De dag is in het leven geroepen om de noodzaak van goede begeleiding bij een scheiding onder de aandacht te brengen. Belangrijk is dat het proces rondom een scheiding in veel situaties beter kan, zodat bijvoorbeeld kinderen niet de dupe worden.

 

Een scheiding hakt erin. Het heeft veel impact op een gezin, maar vaak ook op de familie en vrienden. Naast alle emoties zijn er veel financiele en juridische gevolgen mee gemoeid. Juist daarom is goede begeleiding bij een scheiding heel belangrijk.

 

Nog te vaak wordt gedacht dat je via een advocaat alleen maar via een ‘vechtscheiding’ uit elkaar gaat. Helaas. Hoe fijn is het juist dat de advocaat die de scheiding begeleidt en volledig up to date is met alle juridische kennis, ook direct de mediator in het proces kan zijn.

 

Tijdens de Dag van de Scheiding geef ik tussen 9.00 en 20.00 uur kostenloos en vrijblijvend advies over scheiden. Andere vragen kunnen ook aan bod komen. Van alimenatie tot de invulling van een ouderschapsplan. Van co-ouderschap tot de gevolgen voor een onderneming. Van huwelijkse voorwaarden tot de invloed op pensioenen.

 

Kom langs, stel je vragen, neem het informatiepakket mee, of luister naar de informatie die ik kan geven. Iedere situatie is uniek en moet een unieke aanpak hebben. Laten we samen bedenken welke aanpak in jou situatie nodig is.

 

Tot dan!

 

Karina Beers
Advocaat-Mediator
Familierechtspecialist


No Comments

Comments are closed.