Beers Advocatenkantoor opent deuren tijdens Dag van de Scheiding

Posted by | No Tags | Blog | Reacties uitgeschakeld voor Beers Advocatenkantoor opent deuren tijdens Dag van de Scheiding

 

Beers Advocatenkantoor opent op vrijdag 8 september haar deuren tijdens de Dag van de Scheiding. Op deze dag kunnen bezoekers vrijblijvend kennismaken met de advocaat en mediator van dit kantoor, Karina Beers, en meer informatie krijgen over scheiden.

 

De Dag van de Scheiding is door de Nederlandse Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) in het leven geroepen. Met de dag wil de vereniging landelijk aandacht vragen voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen. Jaarlijks gaan in Nederland gemiddeld 35.000 stellen uit elkaar. Uit landelijk onderzoek van de vFAS blijkt dat 42% van hen angst had om te gaan scheiden. Mensen maken zich vooral zorgen over de kinderen en hun financiën. Het uiteindelijke doel van de vFAS en Beers Advocatenkantoor is het verbeteren van het proces rondom scheidingen, zodat partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan. Ook Beers Advocatenkantoor doet daarom mee aan de Dag van de Scheiding.

 

Kosteloos advies over scheiden

Tijdens de Dag van de Scheiding opent Beers Advocatenkantoor tussen 9.00 en 18.00 uur haar deuren. Iedereen kan vrijblijvend informatie verkrijgen over scheiden en mediation en kennismaken met Karina Beers. Daarnaast is het mogelijk om een gratis scheidingscheck uit te laten voeren. Deze geeft helder inzicht in welke stappen nodig zijn voor een goede scheiding. Er zijn geen kosten aan de scheidingscheck verbonden.

 

Over de vFAS

De bijna duizend advocaten en mediators die lid zijn van de vFAS, zijn gespecialiseerd advocaat en scheidingsmediator. Zij beschikken over actuele juridische kennis op het gebied van onder meer alimentatie, huwelijkse voorwaarden, pensioenverevening en ouderschapsplannen. De aan de vFAS verbonden advocaten/mediators onderscheiden zich door: kennis (o.a. een aanvullende driejarige specialistische vFAS-opleiding), kwaliteit (minimaal vijf jaar ervaring als advocaat) en specialisatie (o.a. jaarlijkse verplichte bijscholing).

 

Dag van de Scheiding

Op het advocatenkantoor aan de Veersedijk 59 in Hendrik Ido Ambacht geeft Karina Beers op 9 september van 9.00 tot 18.00 uur vrijblijvend en kosteloos advies over scheiden. U krijgt dan ook een informatiepakket mee, om alles nog eens rustig na te lezen. Maakt u liever een afspraak op een andere dag, dan kunt u contact opnemen: 078-6823626 of info@beersadvocatenkantoor.nl. Meer informatie, betrouwbare achtergrondinformatie, gouden tips en stappenplannen voor scheiden en mediation zijn te vinden op beersadvocatenkantoor.nl


No Comments

Comments are closed.