Samen Scheiden is teamwork!

Posted by | No Tags | Blog · Samen Scheiden (Mediation) | Reacties uitgeschakeld voor Samen Scheiden is teamwork!

Samen Scheiden is teamwork!

 

In BrAM Magazine, het lifestyle blad uit de regio Hendrik Ido Ambacht, staat een mooi artikel over samen scheiden. Hoe doe je dat?

 

Mijn cliënten en ik vertellen in het artikel over hoe het voor hen is geweest en wat zij gedaan hebben. Allereerst ben ik er heel trots op dat voor hen de scheiding goed geregeld is, want dat is het allerbelangrijkste. Daarnaast ben ik er ook heel trots op dat zij mee wilden werken aan dit artikel.

 

Dank jullie wel!

 

Klik hier voor het volledige artikel.

 

Wil je meer weten over samen scheiden neem dan contact op voor een kosteloos en vrijblijvende afspraak. Ik neem dan de mogelijkheden met je door en geef een informatiepakket mee.

 

Samen-Scheiden_Bram-Magazine_juni-2017

Samen-Scheiden_Bram-Magazine_juni-2017


No Comments

Comments are closed.