Aan alle gescheiden ouders met een kind in groep 8 ( de Musical )

Posted by | No Tags | Blog | Reacties uitgeschakeld voor Aan alle gescheiden ouders met een kind in groep 8 ( de Musical )

Op mijn kantoor staat heel groot de brief “Aan alle gescheiden ouders”. Hij kan er niet groot genoeg staan, de inhoud is namelijk zo raak.  Er is ook een brief voor een specifiekere doelgroep: “Aan alle gescheiden ouders met een kind in groep 8 ( De Musical ) ”.

 

Die groep 8 musical is een mijlpaal: een afsluiting van een basisschoolperiode en vooral ook de start van een nieuw begin: het voortgezet onderwijs. Hoe spannend is dat?! Maar wat nu, als je je eigenlijk moet focussen op die musical, maar stiekem alleen maar ermee bezig bent of je ouders wel allebei komen en of dat wel goed gaat.

 

Voor gescheiden ouders met een kind in groep 8 breng ik dan ook graag de brief van de Stichting Villa Pinedo onder de aandacht. Stichting Villa Pinedo, de plek voor kinderen van gescheiden ouders, is een stichting die de levens van alle kinderen van gescheiden ouders positief willen beïnvloeden. Ik draag de stichting een warm hart toe, raad mijn cliënten aan de website te bezoeken, de workshop te volgen en vooral het boek “Aan alle gescheiden ouders” te lezen.

 

Ik ben er van overtuigd dat alle ouders met een kind in groep 8, de komende weken heel trots naar de musical van hun zoon of dochter gaan kijken en de rest er even niet toe doet.

 

Mocht je meer informatie willen over dit of wellicht over een ander onderwerp, neem dan contact op.


No Comments

Comments are closed.