Verhuizen na een scheiding – Woon in Style

Posted by | No Tags | Blog | Reacties uitgeschakeld voor Verhuizen na een scheiding – Woon in Style

Woon in Style

Hendrik-Ido-Ambacht en omstreken is een mooie glossy rijker: Woon in Style. Voor de eerste editie mocht ik een column over verhuizen na een scheiding schrijven.
Vanzelfsprekend wilde ik het onderwerp graag in de stijl van het tijdschrift houden: het onderwerp ‘Wonen’. Erg leuk om te doen!

 

Bij een echtscheiding is wonen een belangrijk onderwerp. Voor één van de twee of soms voor allebei verandert de woning. Niet alleen heb je te maken met alle emoties rondom een scheiding, alle financiën die geregeld moeten worden, de zorg om de kinderen, maar raak je vaak ook nog eens je vertrouwde basis kwijt: je woonadres.

 

Het veranderen van woonadres blijft niet beperkt tot de scheidingssituatie. Er komen nieuwe liefdes en wensen om een nieuwe toekomst, samen, op te bouwen. Verhuizen speelt dan weer een rol. Ik merk in mijn praktijk dat er dan vaak niet bij stil wordt gestaan dat de ex-partner, waar je juist van los wilde breken, van invloed is op een verhuizing, tenminste als er kinderen zijn. Een belangrijk en nuttig onderwerp dus om een column over te schrijven.

 

Ben je gescheiden en ben je voornemens om te verhuizen na een scheiding of wenst je ex-partner te verhuizen, neem dan contact op, zodat we de mogelijkheden, maar ook de onmogelijkheden, met elkaar door kunnen nemen, om te voorkomen dat je voor onaangename verrassingen komt te staan.

 

Oh.. en heb je na een echtscheiding een leuk nieuw woonadres gevonden of gaat jouw woonadres veranderen omdat je bijvoorbeeld gaat samenwonen met een nieuwe liefde en heb je dit goed afgestemd met je ex-partner en wil je leuke woon ideeën opdoen, kom dan op kantoor de editie van Woon in Style gratis ophalen.

 

Als je een en ander nog af moet stemmen, nodig ik je uit om contact op te nemen voor een gratis intake gesprek!

 

Beers-Advocatenkantoor-Verhuizen-na-een-Scheiding-Column-Woon-in-Style

Beers-Advocatenkantoor-Verhuizen-na-een-Scheiding-Column-Woon-in-Style


No Comments

Comments are closed.