10 jaar advocaat

Posted by | No Tags | Blog | Reacties uitgeschakeld voor 10 jaar advocaat

10 jaar advocaat

Op de dag af, 10 jaar advocaat

 

Op 26 februari 2006, precies 10 jaar geleden, werd ik beëdigd als advocaat in de Rechtbank Dordrecht. Net afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, begon ik vol enthousiasme aan mijn prachtige vak bij een advocatenkantoor in Hendrik Ido Ambacht met een algemene praktijk. In deze periode heb ik ontzettend veel geleerd. Ik werd in het diepe gegooid en heb moeten zwemmen. Alle soorten zaken kwamen op mijn bureau terecht. Van strafzaken tot huurgeschillen, van ontslagzaken tot echtscheidingen.

 

Al snel werd voor mij duidelijk waar mijn passie ligt, het familierecht.

 

In 2010 maakte ik de grote sprong en ben ik begonnen met Beers Advocatenkantoor en heb ik mij direct gespecialiseerd in het familierecht. Ik heb mijn werkzaamheden kunnen uitbreiden van advocaat, naar in het familierecht gespecialiseerde vFas advocaat, advocaat-mediator en stiefplancoach.

 

Ik ben er enorm trots op dat ik dit kan doen met een ijzersterk team om me heen: Dorine, mijn secretaresse, niet alleen mijn rechterhand maar ook mijn linkerhand, en mijn man Laurens, de ruggegraat  van het kantoor.

 

Hard werken, groeien, leren, veel bijzondere mensen leren kennen, ik vind het nog steeds elke dag bijzonder dat ik dit vak mag uitoefenen.

 

Ik heb er zin in, om de komende tien jaar, nog meer bijzondere mensen te leren kennen en mijn vak te doen.

 

Karina Beers

Familierecht-Advocaat / Scheidings-Mediator / Stiefplan Coach

 

karina-beers-10-jaar-advocaat

karina-beers-10-jaar-advocaat


No Comments

Comments are closed.